آب شیرین کن به روش اسمز معکوس – کنترل آلودگی بیولوژیکی
کاهش رشد فعالیت مواد بیولوژیکی در یک سیستم غشایی ( آب شیرین کن به روش اسمز معکوس RO ) از اهمیت خاصی برخوردار می باشد این باکتری ها در غایب کلر آزاد و pH پایین در غشاء سلولز استات (CA) رشد می نمایند و باعث افزایش نرخ هیدرولیز می شوند . در صورت وجود بستر های کربن فعال در بالا دست سیستم RO ( آب شیرین کن به روش اسمز معکوس ) با غشاء CA ، برای جلوگیری از رشد مواد بیولوژیک ، به آب خروجی کربن فیلترها ، مقداری هیپوکلرید سدیم تزریق می کنند تا آب اندکی ماهیت میکروب کشی داشته باشد . مشکل کنترل آلودگی بیولوژیکی در غشاء PA از عمده ترین دلایل عدم تسخیر کامل بازار توسط غشاء PA می باشد . به عنوان مثال کاربرد سیستم RO ( روش اسمز معکوس ) با غشاء PA برای آب های سطحی که حاوی مقدار بالایی از باکتری هستند ، بسیار محدود می شود . بنابراین در سیستم های RO ( روش اسمز معکوس ) با غشاء PA کنترل رشد مواد بیولوژیکی یکی از مهمترین پارامترهای کنترلی تلقی می شود .