آب شیرین کن آب چاه: به کار بردن آب های چاه دارای تاریخ و پیشینه طولانی می باشد. در قدیم برای تولید آب مصرفی مردم از آب های قنات ها استفاده می کردند. قنات ها متشکل از چندین چاه می باشند که آب های زیرزمینی را به سطح زمین هدایت می کنند و مردن و حفر کردن این قنات ها به این منابع آبی دست پیدا می کنند.
هر چقدر که نیاز به آب بیشتر شود به همان اندازه نیاز به منابع آب هم بیشتر می شود. با به وجود آمدن صنایع مختلف ، زمین های کشاورزی و زراعی ، بیشتر شدن جمعیت مردم نیاز به آب بیشتر شد و معضل بزرگی هم به نام کمبود آب وجود دارد در این شرایط با به کار بردن دستگاه های آب شیرین کن یا همان تصفیه آب این مشکل را میتوان حل کرد.
از دستگاه های آب شیرین کن به جهت استفاده مجدد از آب استفاده می کنند. این دستگاه ها تمامی آلاینده ها، ذرات ، املاح و آلودگی موجود در آب را از بین می برند و مجددا آب را قابل مصرف می کنند.
رایج ترین روش های شیرین سازی آب چاه عبارتند از:
۱٫ سیستم RO
۲٫ دستگاه سختی گیر رزینی
۳٫ نانوفیلتراسیون
بر اساس کیفیت آب چاه دستگاه آب شیرین کن آن را طراحی می کنند. بعضی اوقات با استفاده از کلر آب تصفیه می شود. کلر زنی از زایج ترین و راحت ترین روش های شیرین سازی آب چاه می باشد.
با استفاده از فرایند کلرزنی میکروب ها ، باکتری ها در آب حذف می شوند. این روش برای همه چاه ها جوابگو نمی باشد.
یکی از روش های دستگاه آب شیرین کن سیستم RO یا همان اسمز معکوس می باشد این روش از نظر هزینه به صرفه ترین و پرکاربرد ترین روش می باشد. سیستم RO یک فرایند غشایی است که با به کار بردن یک غشا به نام غشای نیمه تراوا به تصفیه آب می پردازد.
در این فرایند از یک غشا به نام غشای نیمه تراوا استفاده میکنند که این غشا به صورت یک ورقه بسیار نازک است که بر روی خود منافذ بسیار ریزی دارد و این منافذ فقط به مولکول های آب اجازه ورود می دهند و سایر آلاینده ها در پشت غشا به جای می مانند.
شما می توانید برای شیرین سازی آب چاه مورد نظر خود از انواع دستگاه های تصفیه آب صنعتی استفاده کنید. اگر چاه مورد نظر شما با دریا فاصله نزدیکی دارد میتوانید از دستگاه تصفیه آب دریایی استفاده کنید.
در این روش سختی های موجود در آب ، همه املاح و نیز شوری هایی که در آب وجود دارند توسط غشای و پمپ فشار قوی ای که در این فرایند وجود دارد از داخل آب حذف می شوند. کیفیت آب محصول این دستگاه بسیار بالا و مناسب می باشد.
در این روش فقط سختی های موجود در آب مانند یون های منیزیم و کلسیم از بین می روند و دیگر کاتیون ها و نیز آنیون ها از داخل آب حذف نمی شوند.
چاه های آب مانند فیلترهای شنی عمل می کنند. به این معنا که اجازه ورود به مقدار بسیاری از شن و ماسه ها ، ذرات معلق را از خود نمی دهند. این مسئله همیشه به صورت یکسان نمی باشد زیرا عوامل مختلفی مانند زلزله ، کم شدن حجم آب و… در مختل کردن عملکرد آن تاثیرگذار می باشد. در همچین شرایطی بکار گیری از فیلترهای شنی و یا اولترافیلتراسیون پیشنهاد می شود.
شرکت مهندسی آریا عمران شریف با هدف ارتقاء بهرهوری صنایع ، افزایش سلامت جامعه و حفظ و صیانت از محیط زیست؛ در حوزه مشاوره، طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی سیستمهای تصفیه آب و فاضلاب فعالیت می نماید
مشاوره، طراحی، ساخت، نصب، راه اندازی، تعمیرات و نگهداری انواع سیستمهای تصفیه آب و فاضلاب و مخازن نگهداری به منظور تامین آب سالم جهت مصرف در صنایع مختلف، افزایش بهرهوری کارخانجات، کاهش مخاطرات زیست محیطی و در نهایت کمک به حفظ بهداشت و سلامت جامعه با استفاده از جدیدترین تکنیکهای روز دنیا.
· طراحی و ساخت مخازن فلزی و سرپوشیده بتنی به منظور نگهداری آب شرب.
· طراحی و ساخت سیستمهای سختی گیر به روش تبادل یونی
· تعمیر، نگهداری و راهبری تصفیهخانههای فاضلاب
· قدرت تصفیه بسیار زیاد
· طراحی و ساخت سیستم های پیشرفته فیلتراسیون