خرید آب شیرین کن الکترودیالیز | تصفیه فاضلاب | آریا عمران

تمامی مراحل آب شیرین کن: روش های مختلفی برای تولید آب برای مصرف انسان وجود دارد. یکی از آنها از طریق نمک زدایی است. این فرآیند تصفیه آب در کارخانه آب شیرین کن کارخانه انجام می شود . هدف اصلی این آب شیرین کن تبدیل آب شور یا دریا به آب مناسب برای مصارف انسانی، آبیاری یا مصارف صنعتی یا نیمه صنعتی است. به لطف پیشرفت فناوری، هر روز می توانید ببینید که چگونه می توان آب بیشتری برای استفاده بعدی گرفت.

تمامی مراحل آب شیرین کن | تصفیه فاضلاب شهری | آریاعمران

در این مقاله قصد داریم تمام مراحل اصلی فرآیند تصفیه و ویژگی های دستگاه آب شیرین کن را به شما بگوییم.

مراحل یک کارخانه آب شیرین کن نیمه صنعتی

ما قصد داریم به این موضوع بپردازیم که اولین قدمی که از طریق آن یک کارخانه آب شیرین کن می تواند آب را تصفیه کند چیست.

جمع آوری آب دریا

بسته به سیستم حوضه، یا با استفاده از سازمان های دریایی باز می شود یا از طریق چاه های عمیق، سایر مناطق ساحلی و غیره بسته می شود. می توان از مشکلات مختلف جلوگیری کرد. اینها همه اقدامات جمع آوری آب دریا هستند که می توانند به تصفیه بهتر آب کمک کنند.

تصفیه فاضلاب

بسته به تجزیه و تحلیلی که آب به هر شیوه ای جمع آوری می شود، نشان می دهد که حوضه های بسته ترجیح داده می شوند زیرا عبارتند از:

آبی که ابتدا از زمین فیلتر می شود، بنابراین مواد معلق کمتری وجود دارد.

حداقل فعالیت بیولوژیکی دارد، بنابراین از برخی مواد شیمیایی اجتناب می شود.

دما و ترکیب شیمیایی آب پایدارتر است.

تمامی مراحل آب شیرین کن | تصفیه فاضلاب شهری | آریاعمران

پیش فرآوری

این مرحله ای است که یک کارخانه نمک زدایی از آن استفاده می کند تا بتواند ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و بیولوژیکی را با نیازهای فرآیند نمک زدایی تطبیق دهد. به این ترتیب می توان از خوردگی، اشباع و سایش تجهیزات جلوگیری کرد.

ما می توانیم فرآیندهای مختلف پیش تصفیه را تشخیص دهیم:

اثرات خارجی مثبت

پیش تصفیه فیزیکی و شیمیایی: این به فرآیندهای خاصی مانند اسیدی شدن، بازدارنده های رسوب، لخته سازی، اکسیداسیون، انحلال و شناورسازی مربوط می شود. گندزدایی، جذب و تخریب نیز بخشی از این پیش تصفیه است.

پیش تصفیه غشایی: تکنیک های مختلفی را می توان برای فیلتر کردن ذرات کوچک در حالت تعلیق به کار برد. ما غشاهای میکروفیلتراسیون، اولترافیلتراسیون یا نانوفیلتراسیون را اعمال می کنیم. همه چیز به اندازه ذرات بستگی دارد. این ظواهر شامل امکانات جدیدی در زمینه نمک زدایی می شود، مانند اسمز معکوس. زمانی استفاده می شود که آب دارای قدرت اتصال بالایی باشد.

ترجیحات فرآیندهای تقطیر و تبخیر: هدف اصلی این فرآیندها حذف رسوب احتمالی نمک های نامحلول و گازهای غیر متراکم است که قادر به کاهش ضریب انتقال حرارت آب هستند.

فرآیند نمک زدایی

هنگامی که کارخانه آب شیرین کن فرآیند پیش تصفیه را آغاز کرده است، فرآیندهای نمک زدایی مختلفی مانند تقطیر، جداسازی غشایی و انجماد وجود دارد. با این حال، فرآیندی که به بهترین کیفیت آب در مقایسه با هزینه اجرا و بهره برداری می رسد، اسمز معکوس است. ما یک معیار عالی برای اسمز معکوس در اسپانیا داریم، زیرا ضریب تبدیل ۴۵٪ قابل دستیابی است. به این معنی که برای به دست آوردن ۴۵ درصد آب شیرین، ۱۰۰ قسمت آب میوه مورد نیاز است.

کاهش مصرف سیستم های انرژی با فشار بالا از طریق نصب سیستم های بازیابی انرژی آب رد شده در طول زمان تکامل یافته است. آنها با توربین های فرانسیس شروع کردند، با توربین های پلتون ادامه دادند و امروزه اتاق های ایزوباریک هستند. ، در واقع، مصرف در فاز اسمز از ۳kWh/m70 در ۸ ثانیه به ۲٫۳kWh/m3 امروز کاهش یافته است .

پس از تصفیه در آب شیرین کن

درمان دیگری که قادر به نمک زدایی آب است، پس تصفیه است. در مورد تصفیه آب به دست آمده برای کاهش سختی و قلیایی بودن آن است. همه افراد در این مرحله باید بتوانند پارامترهای بهبود را برای مصارف انسانی، آبیاری یا مصارف صنعتی بهینه کنند. بسته به مصرف آب، این درمان ممکن است بیشتر مورد توجه قرار گیرد یا نباشد.

در نهایت، ذهن طرد شده با قصد کمترین تأثیر زیست محیطی تخلیه می شود. در واقع اینطور است. دستگاه های نمک زدایی می توانند اثرات زیست محیطی جدی بر دریاها و سواحل، جایی که آب نمک تخلیه می شود، داشته باشند.

مزایا و معایب دستگاه آب شیرین کن نیمه صنعتی

ما قصد داریم به بررسی مزایا و معایب اصلی داشتن یک کارخانه آب شیرین کن نیمه صنعتی با قابلیت تولید آب بپردازیم.

مزایا

برخی منابع بیان می کنند که این ۳ درصد از اشغال زمین و جابجایی زمین را در مخالفت با انتقال آب رو پیش بینی شده به قانون برنامه ریزی  هیدرولوژیکی (PHN) که قبلاً لغو شده است، نشان می دهد.

سیستم نمک زدایی ۳۰ درصد کمتر از انرژی مورد نیاز برای انتقال آن مصرف می کند.

از انرژی های تجدیدپذیر می توان برای راه اندازی یک کارخانه آب شیرین کن استفاده کرد، زیرا مناطقی در جنوب و شرق اسپانیا وجود دارد که در معرض مستقیم خورشید و باد قرار دارند.

معایب

همانطور که ممکن است انتظار داشته باشید، کارخانه آب شیرین کن صنعتی نیز دارد:

در فرآیند استحصال آب دریا، زباله های شور تولید می شود که در دریا ریخته می شود و به فلور دریایی آسیب می رساند. باید در نظر داشت که بیشتر نمک دوباره به آب اضافه شده و باعث افزایش شوری آب مذکور می شود.

تاسیسات اسمز معکوس بسیار پیچیده هستند و نیاز به مصرف زیاد برق دارند.

از آنجایی که آنها کارخانه هستند، عمر محدودی دارند.

کشاورزی می تواند توسط آب نمک آسیب ببیند زیرا برخی از محصولات زراعی وجود دارند که به مواد معدنی موجود در آب شیرین شده حساس هستند.

کارهای زیرساختی جدید و پرهزینه باید برای انتقال آب شیرین شده به مناطق نیازمند تجزیه و تحلیل شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *