You are currently viewing هزینه تصفیه آب نیمه صنعتی | سختی گیر رزینی | آریاعمران

هزینه تصفیه آب نیمه صنعتی | سختی گیر رزینی | آریاعمران

هزینه تصفیه آب نیمه صنعتی: تعاریف مختلفی برای تصفیه آب عنوان شده است که از ساده ترین این تعریف ها می توان گفت

که منظور از تصفیه آب حذف ناخالصی ها و آلاینده های موجود در آب که به صورت جامد و مایع می باشند

که در صورت درشت بودن این ناخالصی ها جدا کردن آن ها راحت تر می باشد .

هزینه تصفیه آب نیمه صنعتی | سختی گیر رزینی | آریاعمران

امروزه تهیه آبی سالم به دور از هر گونه  سختی و ناخالصی از دغدغه بسیاری از افراد می باشد

و برای تصفیه این آب ها از قدیم تا کنون روش های مختلفی استفاده شده است

که ما در این مقاله روش هایی که از قدیم تا کنون برای پاکسازی آب به کار رفته است اشاره می کنیم:

در قدیم آب را به روش جوشاندن ضد عفونی می کردند. جوشاندن می تواند به حذف میکروب هایی که در آب موجود می باشند

کمک شایانی کند اما تمامی آن ها را از بین نمی برد و برای آن که آب کاملا پاکسازی شود باید مدت زمان بیشتری سپری شود.

تصفیه آب

که استفاده از این روش می تواند معایب بسیاری به مراه داشته باشد:

برای جوشاندن آب به انرژی و همچنین سوخت و تجهیزات مخصوص به آن احتیاج است که از افراد زمان بیشتری را می گیرد.

استفاده از آب جوشیده شده بلافاصله امکان پذیر نمی باشد و باید مدتی را صرف سرد کردن آن سپری کنید.

از جوشیدن تنها می توان برای ضد عفونی کردن استفاده کرد و کاربردی در تصفیه کردن آب ناخالصی مانند نیترات و سرب ندارد.

طعم آب با جوشیدن تغییر پیدا می کند و این به دلیل وجود کلری است که در آب از بین نمی رود و در آن باقی می ماند.

هزینه تصفیه آب نیمه صنعتی | سختی گیر رزینی | آریاعمران

سختی گیر

روش های شیمیایی تصفیه آب

برای تصفیه آب روش های شیمیایی نیز وجود دارد که ازید و کلر برای این کار کمک می گیرند و قیمت ارازان تری دارند و استفاده از این دو ماده آسان می باشد.

اضافه کردن ید به آب باعث کشتن ویروس ها و میکروب های موجود در آب می شود و برای آب هایی که دمایی کم دارند

و به اصطلاح سرد هستند ید زمان بیشتری برای اثر گذاری احتیاج دارد.

استفاده از این آب برای زنان باردار و افرادی که مشکلاتی تیروئیدی و فشار خون دارند بهت است که از مصرف کردن آن صرفه نظر کنند .

استفاده از ید برای تصفیه کرد آب دارای ناخالصی به مدت طولانی توصیه نمی شود و بیشترین مدت استفاده از آن سه ماه می باشد

و برای آن که طعم قابل تحمل تری پیدا کند از مواد شیرین کننده استفاده می کنند.

از دیگر موادی که می توان برای تصفیه آب به آن اضافه کرد کلر می باشد که عوارض و مزایای بسیاری برای افراد به دنبال دارد

و از عوارضی که برای سلامت انسان می تواند خطر آفرین باشد احتمال سرطان را افزایش می دهد و وجود بیش از اندازه آن به آب

می تواند به اندام های داخلی انسان صدمات جبران ناپذیری وارد کند.

از دیگر روش های سنتی که برای تصفیه آب از آن استفاده می شود می توان به عبور دادن آب از شن و ماسه اشاره کرد

که شن و ماسه به حالت فیلتر عمل می کنند و آبی که از میان آن ها عبور می کرد را پاکسازی می کرند.

روش های طبیعی

استفاده از روش های طبیعی می توانند برای سلامت انسان خطراتی را به همراه داشته باشد پس نیاز است

که از روش های امروزی برای پاکسازی آب استفاده کنید ما در این مقاله به برخی از این روش ها اشاره می کنیم:

از روش هایی که می توان به جرات بیان کرد که ناخالصی آب را تا حد بسیار بالایی کاهش می دهد اسمز معکوس می باشد

که فرایندی فیزیکی می باشد که با کمک یک غشا نیمه تروا آبی خالص تهیه می شود.استفاده از این روش می تواند آب های شور که قابلیت استفاده ندارند

را به آب آشامیدنی تبدیل کرد و نگرانی بابت کمبود آب شیرین را تا حد بالایی کاهش داد.

تصفیه آب به روش تقطیر

از گرما برای جمع آوری آب خالص به شکل بخار استفاده می شود و تا زمانی که آب به نقطه جوش برسد در معرض گرما قرار می گیرد

و بعد از قرار گرفتن در تقطه جوش آب بخار می شود و ه داخل محفظه هایی هدایت می شود تا سرد شود و مجدد آن را گرم می کنند تا به مایع تبدیل شود.

دیدگاهتان را بنویسید