آب شیرین کن چاه | تصفیه فاضلاب صنعتی | آریا عمران

آب شیرین کن چاه: چه در یک منطقه روستایی یا در یک جامعه حومه شهر با آب چاه زندگی کنید، آب شما از آب های زیرزمینی یا سطحی که از چاه شما به خانه شما پمپ می شود، می آید. هنگامی که در خانه شما قرار می گیرد، از آب برای نوشیدن، پخت و پز، تمیز کردن و حمام کردن استفاده می شود. اگر آب خانه شما از یک چاه خصوصی تامین می شود، مسئولیت کیفیت آن ، شیرین سازی آب و  همچنین هرگونه تصفیه آب ضروری به عهده شماست.

آب شیرین کن چاه | تصفیه فاضلاب صنعتی | آریا عمران

چندین روش برای شیرین سازی و بهبود کیفیت آب چاه شما وجود دارد. وضعیت آب شما و نحوه استفاده از آن روش مناسب را تعیین می کند.

آب کاربردی

۹۹ درصد از آب مصرفی خانه را آب برای شستشو، حمام کردن و نظافت تشکیل می دهد. اغلب، آب چاه اگر شور باشد  با استفاده از یک  سیستم فیلتراسیون یا فیلتر تخصصی شیرین می شود تا برای استفاده در خانه مناسب تر باشد. اگر آب چاه شور باشد و برای مصارف  صنعتی استفاده شود در اثر تجمع رسوب و‌نمک ، اختلال در کارکرد وسایلی که از آب استفاده می کنند، آسیب به آن وسایل و موارد دیگر ایجاد کند.برای صنایع غذایی و دارویی آب حتما باید شیرین باشد

آب شیرین کن چاه برای شرب

حتی اگر آبی که برای آشامیدن و پخت و پز استفاده می کنید تنها حدود یک درصد از آب مصرفی خانه شما را تشکیل می دهد، اما حتما طعم و کیفیت   آن برای شما بسیار مهم است. آب چاه تصفیه نشده و حتی با میزان کم نمک می تواند بر طعم و بوی نوشیدنی و غذا تأثیر بگذارد. تا زمانی که آب مورد آزمایش قرار نگیرد، تشخیص اینکه چه آلاینده هایی ممکن است در آن وجود داشته باشد، غیرممکن است. سیستم اسمز معکوس یا فیلتر آب آشامیدنی اغلب برای بهبود کیفیت، شیرین سازی  آب چاه استفاده می شود.

تصفیه فاضلاب

مشکلات و آلاینده های معمول آب چاه

در برخی از مناطق علاوه بر شور بودن اب ،الاینده‌هتی بسیاری در آب چاه وجود دارد و تا زمانی که سیستم تصفیه آب را نصب نکنید، هیچ چیز از مشکلات آب جلوگیری نمی کند. آلاینده ها و مشکلات رایج آب چاه عبارتند از:

فلس و آب سخت

آب سخت ، آبی است که حاوی کلسیم و منیزیم است، که باعث ایجاد رسوب سفید و گچی بر روی شیرآلات و وسایلی می شود که از آب استفاده می کنند. این رسوب نامناسب است و می تواند عمر، ظاهر و کارایی شیرآلات و لوازم خانگی و سایر اقلام منزل شما را کاهش دهد. آب سخت در چاه های خصوصی بسیار رایج است.

آب شیرین کن

لکه‌ها

لکه‌های ناشی از مشکل آب می‌توانند لباس‌ها، سینک‌ها، وان حمام، توالت‌ها، وسایلی که از آب استفاده می‌کنند و حتی ظروف را خراب کنند. لکه های قرمز-نارنجی، آبی-سبز، صورتی یا قهوه ای به سختی پاک می شوند و ممکن است نیاز به تعویض زودهنگام اقلام لکه دار داشته باشند. اگر لکه های قرمز یا نارنجی را مشاهده کردید، آب شما ممکن است حاوی آهن باشد. لکه های سبز آبی می تواند به این معنی باشد که آب شما کمی اسیدی است یا PH پایینی دارد که می تواند به لوله های آب و احتمالاً خانه شما آسیب برساند.

مزه ها و بوها

مزه ها و بوهای ناخوشایند می تواند نوشیدن آب را دشوار کند و بر بو و طعم محصولات ساخته شده با آب از جمله یخ تأثیر بگذارد. همچنین می تواند دوش گرفتن یا حمام کردن را کمتر لذت بخش کند. سولفید هیدروژن (بوی گوگرد)، پوشش گیاهی در حال پوسیدگی و سایر مواد طبیعی می تواند باعث طعم و بوی بد آب چاه شود.آب چاه , ویژگی آب چاه , تصفیه آب چاه

آب ابری

آب ابری می تواند ناشی از مواد جامد محلول، تانن، ماسه یا سایر موادی باشد که بر شفافیت آب شما تأثیر می گذارد. اگر آب شما کدر است، ممکن است نگاه کردن به آن به سادگی جذاب نباشد، یا ممکن است به مرور زمان شیرها و وسایلی که از آب استفاده می کنند مسدود یا آسیب ببیند.

آب شیرین کن آب چاه

شیرین سازی آب چاه  از طریق اسمز معکوس تا ۹۹٫۹۸ درصد نمک های معدنی، فلزات سنگین و میکروارگانیسم هایی را که ممکن است

در آب وجود داشته باشند بدون استفاده از مواد شیمیایی از بین می برد. با توجه به اینکه مواد موجود در آب طبیعی می توانند فرآیند تولید

را در متنوع ترین مناطق و حتی سلامت انسان را به خطر بیندازند، نتیجه این فرآیند آب دیونیزه شده است، کاملاً عاری از موادی غیر

از هیدروژن و اکسیژن و مناسب برای اهداف مختلف است.

در صنعت داروسازی از آب خالص در تولید داروها استفاده می شود، زیرا فاقد آلاینده ها و مواد معدنی است، تاثیری بر واکنش مواد

نخواهد داشت. روش دیگر استفاده از آن برای تمیز کردن وسایل و وسایلی است که به سطوح بالایی از استریلیزاسیون نیز نیاز دارند.

در تولید لوازم آرایشی، نگرانی مشابه است، زیرا فیلتر کردن آب نتایج بهتر و ایمنی مصرف کننده را تضمین می کند.

فرآیندهای دیالیز و همودیالیز نیز مستلزم استفاده از  آب دیونیزه است ، زیرا تماس خونی بیمار با مواد خارجی می‌تواند باعث بدتر شدن وضعیت سلامت، ظهور بیماری‌های جدید و حتی مرگ شود. به همین دلیل لازم است در تمام مراحل شیرین سازی و تصفیه  به روش اسمز معکوس استفاده شود تا بیمار با چیزی که به او آسیب برساند تماس نداشته باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *